Controles

Wintercheck

Ook in de winter wilt u veilig en zorgeloos met uw auto de weg op. U doet er dan verstandig aan om uw auto bij ons te laten controleren op een aantal belangrijke punten.

Wintercheck
Tijdens de wintercheck controleren onze vakspecialisten alle essentiële onderdelen van uw auto. Daarbij letten wij juist op die onderdelen die in de winter extra belangrijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan banden, remmen, schokdempers, accu, dynamo, airco en uitlaat. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan verlichting, ruitenwissers, radiateur, v-snaar, ophanging, onderstel, oliepeil en diverse vloeistoffen, zoals koel- en ruitenwisservloeistof.

Behoud van fabrieksgarantie
Wij kunnen en mogen alle voertuigen conform fabriekseisen onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie. Het is namelijk per 1 juni 2013 bij wet geregeld dat fabrikanten verplicht zijn om technische gegevens over hun voertuigen beschikbaar te stellen.

Zorgeloos op weg
Wij bieden deze uitgebreide controles aan voor een aantrekkelijke prijs. Wij controleren uw auto uitvoerig op al deze belangrijkste punten, zodat u vervolgens zorgeloos en veilig de weg op kan.