4.7
4,7/5

AutoExcellent worden

AutoExcellent is een solide premium werkplaatsconcept voor de grotere werkplaatsen. Het netwerk waarborgt een optimale dienstverlening richting automobilisten door het bieden van een eenduidig service- en kwaliteitsniveau. Service, kwaliteit en prijs zijn immers de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid. AutoExcellent autobedrijven dienen daarom aan strenge eisen te voldoen en continu te werken aan technologie en innovatieve oplossingen.

De multimerken specialist

Als AutoExcellent wordt er veel van je gevraagd en verwacht. Niet voor niets is AutoExcellent een premium en exclusief netwerk voor autobedrijven die alleen maar méér willen. Wij ondersteunen je daar heel graag bij.

Op welk gebied je ook ondersteuning nodig hebt, als AutoExcellent deelnemer profiteer je van een grote diversiteit aan voordelen zonder je onafhankelijkheid als ondernemer te verliezen. Zo ben je ervan verzekerd dat je autobedrijf zich met recht de multimerken specialist kan noemen.

Word AutoExcellent

en profiteer direct

Neem contact op

Voorwaarden

Om alle automobilisten landelijk hetzelfde service- en kwaliteitsniveau te kunnen bieden, moeten alle aangesloten AutoExcellent autobedrijven aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hier de voorwaarden.

Gewoon goed geregeld

Voor AutoExcellent autobedrijven is AllParts het centrale ondersteuningspunt. AllParts is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers onder regie van Nexus Automotive Nederland B.V. Grossiers met liefde voor het vak, de beste kwaliteit auto-onderdelen en passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor jou als garagebedrijf te maken.

Geïnteresseerd?

Ben jij als autobedrijf en zelfstandige garage-ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die AutoExcellent je kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op